Redaktionen på vedligeholddinkrop.dk

Nedenfor kan du læse lidt mere om de personer der står bag siden Vedligeholddinkrop. Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål.

Thorben - Lægeeksamineret fysiurgisk massør og personlig træner
Thorben Wikkelsø Hjemmesiden administreres af Thorben Wikkelsø. Thorben arbejder til dagligt som personlig træner og fysiurgisk massør.
Thorben er lægeeksamineret fysiurgisk massør med lægeeksamineret uddannelse i fysiologi og anatomi. Thorben har trænet professionelle sportsfolk og arbejdet som massør for privatpersoner og gravide. Målgruppen for træning og massage er alle, lige fra professionelle sportsfolk til personer der arbejder på kontor til dagligt. Læs mere på www.Massagecentret.dk


Birgitte - Certificeret hypnosetræner, NLP-træner og coach
Birgitte Staal Birgitte Staal er certificeret hypnosetræner, NLP-træner, coach og healer. Birgitte arbejder til dagligt med hypnose, NLP og en lang række kurser og uddannelser indenfor hypnose, selvudvikling og NLP.Birgitte har fokus på hvordan det menneskelige sind virker og altid med opmærksomhed på hvilke metoder der fungerer bedst. Birgitte er Coach, NLP-træner og hypnotisør. Endvidere skriver Birgitte artikler om motivation m.v. her på siden.Læs mere på www.Hypnosecentret.dk


Mira - Kosmetolog
Mira Mira har abejdet som kosmetolog med fokus på økologisk hudpleje. Mira har skrevet på hjemmesiden om hudpleje og skønhed.